Rojstni dnevi

 

Če vaši otroci uživajo v bližini konj, je to pravi kraj za praznovanje rojstnega dne. Ob zabavi s konji, se otroci naučijo nege, nežnosti in prijaznosti do živali. Poskrbeli bodo za konje, jih očistili, pokrtačili, jim ponudili kakšen korenček in jih božali. Z inštruktorji se bodo imeli noro fajn, uživali, ustvarjali in se sladkali. Seveda se bodo povzpeli tudi na konja. Šli se bomo različne igre in če želite, pripravimo tudi pravo tematsko zabavo – kavbojsko, indijansko ali pravi dan za princesko.

Pokličite ali pošljite elektronsko pošto, izberite enega od spodnjih paketov ter uskladite primeren termin za izvedbo čudovitega rojstnega dne.

Praznovanje rojstnega dneva s konji

Praznovanje se začne z zbiranjem udeležencev v KK Strmolu. Pozdrav in nato začetek druženja s konji. Udeleženci spoznajo nekaj osnovnih dejstev o konju ter o obnašanju v bližini konja, nato pričnejo s krtačenjem ter pripravo konja na ježo. V uri s konjem imajo nato vsi možnost konja tudi zajahati in se z njim sprehoditi po maneži. Praznovanje roj. dneva s konji vključuje najem prostora (mize in stoli, kuhinja), hkrati je na voljo tudi zunanji prostor (terasa s klopmi in sedišči) ter jahanje za vse otroke. Za igre z žogo je po jahanju na voljo majhen travnik. Praznovanje ne vključuje animacije po jahanju ali hrane in pijače.

Kavbojski, indijanski ali princeskin rojstni dan

Praznovanje se začne z zbiranjem udeležencev v klubu. Glede na izbrano temo, je notranji prostor že okrašen. Slavljenec dobi najprej primerno pokrivalo (kavbojski klobuk, perjanico ali tiaro) ter jih po želji namažemo temi primerno. Sledi ura s konji, kjer vsi udeleženci konja najprej skrtačijo in pripravijo na ježo. Kavbojec ter princeska s sedlom, indijanci pa pripravijo konja tudi brez sedla. Nato sledi sprehajanje po maneži. Po jahanju sledi kratka pavza nato pa, na temo rojstnega dneva, igre v maneži. Praznovanje vključuje animatorje, ne pa tudi hrane in pijače.

Praznovanje rojstnega dneva za najmlajše s ponijema Dumbo in Splash Girl

Praznovanje s ponijem je prav posebno. Najmlajši slavljenci imajo tako lahko svojih 60 minut z Dumbotom ali Splash Girl. Tovrstno praznovanje je namenjeno samo slavljencu, ki želi del svojega dneva preživeti s konjem. Praznovanje se prične s prihodom slavljenca, ki spozna svojega ponija in ga prične krtačiti. Po sedlanju sledi sprehajanje po maneži. Slavljenec se nauči osnov glede jahanja ter izvede tudi nekaj preprostih vaj, na koncu pa dobi sliko s ponijem. Tovrstno praznovanje je namenjeno za otroke 3-7 let.